Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilaksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika ülke özümlemeı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her ahit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya direk temas etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 ayar eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün ayağın yeksan yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara bakılırsa biraz daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu minval çakmaklar çok etkilidür ve okkalı andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi saf alevli çakmaklarla, biraz ahit alabilir. Bu süre size çağ kaybı kadar nazarükebilir fakat puro götürüm ve iş ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonrasında elverişsiz çevirip dulukünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her semtı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz dâhilime anık. Pekâlâ ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke dâhililmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar dâhilmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o denli kötülaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman rahatçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla ikazlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az dikkat gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yine yakma dava teşkil etmez. Ancak sahiplik özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şense olan 2 nizamı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 ayar arasında olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ama kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile katlaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında töz dava zeminın antipatik bileğil okkalı sıcak olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem saklama zeminı sıcaklığına bakılırsa takas gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının hava geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak katiyen hava geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen hava geçirmedikleri dâhilin öteki rakiplerine kocaman başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.